Bli medlem

Vad kul att du fastnat för klättring! Som medlem får du tillgång att klättra när du vill i hallen, försäkring från klätterförbundet och mycket mer.

Du blir medlem genom att:

  1. Sätt in medlemsavgiften på plusgiro: 12 80 29 – 6  alt. SWISHA till 123 047 28 29. Ange personnummer och mailadress i betalningen.
  2. Fyll i anmälningsformuläret

Vad kostar det?

Junior

7-19 år. Inkluderar både medlemskap och väggkort.

Helår: 600 kr

Halvår: 500 kr

Senior

Från det år man fyller 20 år. Inkluderar både medlemskap och väggkort.

Helår: 1500 kr

Halvår: 1000 kr

Stödmedlem

Medlemskap utan väggkort, dvs klättring i hallen ingår ej. Ex. förälder som vill vara medlem och stötta föreningen men ej klättrar i hallen.

Senior: 400 kr

Junior: 300 kr

Avgiften gäller per kalenderår. Du betalar helårsavgift om du blir medlem i januari t.o.m juni. Blir du medlem senare på året är det halvårsagift som gäller resten av året. Oavsett när du blev medlem under året går ditt medlemskap ut sista december och första januari ska du betala nytt medlemskap. Alltså kan du inte betala i mars och vara medlem till mars följande år. Du kan inte heller betala mindre än halvårsavgiften bara för att året snart är slut.

Information

Du blir medlem den stunden du har betalat din medlemsavgift. Det kan dröja ett tag innan du får något svar från oss angående din betalning men den gäller ändå. När du har betalat är du medlem, läs en bit till för att se hur du betalar.

Alla medlemmar över 18 år måste gå kurs för grönt kort. Det gäller alltså även om du mest ska bouldra. Anledningen är att du ska kunna hjälpa till på våra prova-på tillfällen. Tiden mellan att du betalt medlemsavgift och gått kursen går det bra att bouldra, dvs att klättra på den lägre väggen som inte kräver rep.

Du måste själv anmäla dig till kurs när du har blivit medlem. EKK kommer alltså inte kalla dig till en kurs. Du måste visa intresse själv och boka en ett lämpligt datum. Efter godkänd kurs har du rätt att klättra och använda alla träningsmöjligheter när du vill under de fasta öppettiderna, du har då också möjlighet att köpa tagg till lokalen (pris 200kr).

Priset för kursen är 300 kronor och betalas i överenskommelse med instruktör efter bokad kurs. Läs mera under Utbildning/kurs.

Att vara medlem är ett åtagande
När du blir medlem hos oss får du generös tillgång till våra träningsmöjligheter och alla arrangemang klubben gör. Det vi behöver ha tillbaka är ditt engagemang. Alla medlemmar ska på det sätt de kan och vill vara med och driva klubben. Ett exempel är att du kommer att få hjälpa till med att ta hand om prova-på klättring och bokade grupper. Detta sker tillsammans med någon mer erfaren än dig själv. Ett annat exempel är städning av hallen som alla medlemmar behöver hjälpa till med.

Varför behöver vi din information?

Vi registrerar medlemmar i idrottonline som är riksidrottsförbudets system och som även klätterförbundet använder. För att kunna göra det behöver vi lite uppgifter från dig.

Personnummer är till försäkringen som ingår och de som har tillgång till uppgifterna är kassör, medlemsansvarig & ansvarig på Svenska klätterförbundet.

Vad får man för pengarna?

Förutom själva medlemskapet i EKK blir du även medlem i Svenska klätterförbundet, SKF,  försäkring som gäller vid klättring och även vissa rabatter i utvalda internetbutiker.

Klätterhallen har taggar för att låsa upp och stänga hallen. De medlemmar som har gått kurs för grönt kort får möjlighet att köpa en tagg.

Förutom inomhusklättringen arrangerar vi enklare kurser, resor och andra aktiviteter för att få en ökad kompetens i klubben och för att stärka gemenskapen.

Välkommen till Eskilstuna klätterklubb!